פילה דניס מגולגל במילוי ריקוטה על מצע פירה גבינות
חומרים :
8 י"ח פילה דניס
300 גרם גבינת ריקוטה
4 שיני שום כתוש
2 י"ח בצל קצוץ
חבילת עירית קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
¼ כוס שמן זית
לפירה:
8 י"ח תפו"א מקולף חתוך גס
100 גרם גבינה בולגרית
50 גרם גבינת שמנת
100 גרם פרמז'ן מגורדת
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
לדג: מורחים את פילה הדג במעט שמן זית ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
את שאר החומרים מכניסים לקערה ומערבבים מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומכניסים למקרר למשך שעה .
לפירה :
מבשלים את תפו"א במים עד לריכוך מלא מסננים ומשאירים מעט מים
מועכים למחית חלקה ומוסיפים את הגבינות והפטרוזיליה ומערבבים.
להכנה : מעבירים לשק זילוף את מילוי הריקוטה וממלאים את פילה הדג מגלגלים ומניחים בכלי חסין חום עם מעט שמן זית .
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 8-10 דקות .
להגשה: מניחים במרכז הצלחת פירה ומעל מניחים 2 י"ח פילה יוצקים מעט מנוזלי הצלייה ומגישים.
חומרים :
8 י"ח פילה דניס
300 גרם גבינת ריקוטה
4 שיני שום כתוש
2 י"ח בצל קצוץ
חבילת עירית קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
¼ כוס שמן זית
לפירה:
8 י"ח תפו"א מקולף חתוך גס
100 גרם גבינה בולגרית
50 גרם גבינת שמנת
100 גרם פרמז'ן מגורדת
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
לדג: מורחים את פילה הדג במעט שמן זית ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור.
את שאר החומרים מכניסים לקערה ומערבבים מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומכניסים למקרר למשך שעה .
לפירה :
מבשלים את תפו"א במים עד לריכוך מלא מסננים ומשאירים מעט מים
מועכים למחית חלקה ומוסיפים את הגבינות והפטרוזיליה ומערבבים.
להכנה : מעבירים לשק זילוף את מילוי הריקוטה וממלאים את פילה הדג מגלגלים ומניחים בכלי חסין חום עם מעט שמן זית .
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 8-10 דקות .
להגשה: מניחים במרכז הצלחת פירה ומעל מניחים 2 י"ח פילה יוצקים מעט מנוזלי הצלייה ומגישים.
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.